200 НРГ X24 НЕКСТ ПРЕМ. ЈАБОЛКАЏУС MK еП

Почетна/Безалкохолни пијалаци/Негазирани/Next/200 НРГ X24 НЕКСТ ПРЕМ. ЈАБОЛКАЏУС MK еП
Продолжи да купуваш Продолжи со купување

200 НРГ X24 НЕКСТ ПРЕМ. ЈАБОЛКАЏУС MK еП

107 на залиха

Бистар овошен сок од јаболко. Произведен од концентриран овошен сок. Пастеризиран. Состојки: овоше...

Бистар овошен сок од јаболко. Произведен од концентриран овошен сок. Пастеризиран. Состојки: овошен сок од јаболко (од концентриран овошен сок). Произведува Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Земун, Батајнички друм 14-16, 11080 Београд, Република Србија. Земја на потекло: Република Србија. Увозник за Македонија: Пивара Скопје А.Д. ул.808 бр.12, 1000 Скопје, Република Македонија.

Read more

1,920.00ден

107 на залиха

Количина:
Бистар овошен сок од јаболко. Произведен од концентриран овошен сок. Пастеризиран. Состојки: овошен сок од јаболко (од концентриран овошен сок). Произведува Coca-Cola HBC...

Бистар овошен сок од јаболко. Произведен од концентриран овошен сок. Пастеризиран. Состојки: овошен сок од јаболко (од концентриран овошен сок). Произведува Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Земун, Батајнички друм 14-16, 11080 Београд, Република Србија. Земја на потекло: Република Србија. Увозник за Македонија: Пивара Скопје А.Д. ул.808 бр.12, 1000 Скопје, Република Македонија.

Read more

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “200 НРГ X24 НЕКСТ ПРЕМ. ЈАБОЛКАЏУС MK еП”
Back to Top
Кошничка
Затвори

Нема производи во кошничката.