200 НРГ X24 НЕКСТ ПРЕМИУМ ОРАНЖЏУС MK еП

Почетна/Безалкохолни пијалаци/Негазирани/Next/200 НРГ X24 НЕКСТ ПРЕМИУМ ОРАНЖЏУС MK еП
Продолжи да купуваш Продолжи со купување

200 НРГ X24 НЕКСТ ПРЕМИУМ ОРАНЖЏУС MK еП

100 на залиха

Oвошен сок од портокал. Произведен од концентриран овошен сок. Пастеризиран. Состојки: овошен сок о...

Oвошен сок од портокал. Произведен од концентриран овошен сок. Пастеризиран. Состојки: овошен сок од портокал од концентриран овошен сок. Произведува Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Земун, Батајнички друм 14-16, 11080 Београд, Република Србија. Земја на потекло: Република Србија. Увозник за Македонија: Пивара Скопје А.Д. ул.808 бр.12, 1000 Скопје, Република Македонија.

Read more

1,920.00ден

100 на залиха

Количина:
Oвошен сок од портокал. Произведен од концентриран овошен сок. Пастеризиран. Состојки: овошен сок од портокал од концентриран овошен сок. Произведува Coca-Cola HBC-Srbija d.o....

Oвошен сок од портокал. Произведен од концентриран овошен сок. Пастеризиран. Состојки: овошен сок од портокал од концентриран овошен сок. Произведува Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Земун, Батајнички друм 14-16, 11080 Београд, Република Србија. Земја на потекло: Република Србија. Увозник за Македонија: Пивара Скопје А.Д. ул.808 бр.12, 1000 Скопје, Република Македонија.

Read more

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “200 НРГ X24 НЕКСТ ПРЕМИУМ ОРАНЖЏУС MK еП”
Back to Top
Кошничка
Затвори

Нема производи во кошничката.