200 НРГ X24НЕКСТ КЛАС ПРАСКА НЕКТ MK еП

Почетна/Безалкохолни пијалаци/Негазирани/Next/200 НРГ X24НЕКСТ КЛАС ПРАСКА НЕКТ MK еП
Продолжи да купуваш Продолжи со купување

200 НРГ X24НЕКСТ КЛАС ПРАСКА НЕКТ MK еП

100 на залиха

Кашест овошен нектар од праска и јаболко. Произведен од концентрирано овошно пире и концентриран ...

Кашест овошен нектар од праска и јаболко. Произведен од концентрирано овошно пире и концентриран овошен сок. Пастеризиран. Содржина на овошје мин.50%. Состојки: вода, овошно пире од праска 26% (од концентрирано овошно пире), овошно пире од јаболко 18,2% (од концентрирано овошно пире), фруктозно-гликозен сируп, овошен сок од јаболко 5,8% (од концентриран овошен сок), киселина: лимонска киселина. …

Read more

1,920.00ден

100 на залиха

Количина:
Кашест овошен нектар од праска и јаболко. Произведен од концентрирано овошно пире и концентриран овошен сок. Пастеризиран. Содржина на овошје мин.50%. Состојки: вода,...

Кашест овошен нектар од праска и јаболко. Произведен од концентрирано овошно пире и концентриран овошен сок. Пастеризиран. Содржина на овошје мин.50%. Состојки: вода, овошно пире од праска 26% (од концентрирано овошно пире), овошно пире од јаболко 18,2% (од концентрирано овошно пире), фруктозно-гликозен сируп, овошен сок од јаболко 5,8% (од концентриран овошен сок), киселина: лимонска киселина. Произведува Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Земун, Батајнички друм 14-16, 11080 Београд, Република Србија. Земја на потекло: Република Србија. Увозник за Македонија: Пивара Скопје А.Д. ул.808 бр.12, 1000 Скопје, Република Македонија.

Read more

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “200 НРГ X24НЕКСТ КЛАС ПРАСКА НЕКТ MK еП”
Back to Top
Кошничка
Затвори

Нема производи во кошничката.