200 НРГ X24 НЕКСТ КОКТЕЛ НЕКТ MK еП

Почетна/Безалкохолни пијалаци/Негазирани/Next/200 НРГ X24 НЕКСТ КОКТЕЛ НЕКТ MK еП
Продолжи да купуваш Продолжи со купување

200 НРГ X24 НЕКСТ КОКТЕЛ НЕКТ MK еП

99 на залиха

Бистар овошен нектар од јаболко, црвено грозје, црна рибизла, црн бозел, боровница и калинка. Произ...

Бистар овошен нектар од јаболко, црвено грозје, црна рибизла, црн бозел, боровница и калинка. Произведен од концентрирани овошни сокови. Пастеризиран. Содржина на овошје мин.50%. Состојки: вода, сок од јаболко 32% (од конц. овошен сок), сок од црвено грозје 15% (од конц. овошен сок), фруктозно-гликозен сируп, сок од црна рибизла 2,6% (од конц. овошен сок), сок …

Read more

1,920.00ден

99 на залиха

Количина:
Бистар овошен нектар од јаболко, црвено грозје, црна рибизла, црн бозел, боровница и калинка. Произведен од концентрирани овошни сокови. Пастеризиран. Содржина на о...

Бистар овошен нектар од јаболко, црвено грозје, црна рибизла, црн бозел, боровница и калинка. Произведен од концентрирани овошни сокови. Пастеризиран. Содржина на овошје мин.50%. Состојки: вода, сок од јаболко 32% (од конц. овошен сок), сок од црвено грозје 15% (од конц. овошен сок), фруктозно-гликозен сируп, сок од црна рибизла 2,6% (од конц. овошен сок), сок од црн бозел 0,25% (од конц. овошен сок), сок од боровница 0,15% (од конц. овошен сок), сок од калинка 0,1% (од конц. овошен сок), киселина: лимонска киселина. Произведува Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Земун, Батајнички друм 14-16, 11080 Београд, Република Србија. Земја на потекло: Република Србија. Увозник за Македонија: Пивара Скопје А.Д. ул.808 бр.12, 1000 Скопје, Република Македонија.

Read more

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “200 НРГ X24 НЕКСТ КОКТЕЛ НЕКТ MK еП”
Back to Top
Кошничка
Затвори

Нема производи во кошничката.