750 ПЕТ X12 РОСA МИН ВАТЕР СТИЛ В МК еП

Почетна/Безалкохолни пијалаци/Вода/750 ПЕТ X12 РОСA МИН ВАТЕР СТИЛ В МК еП
Продолжи да купуваш Продолжи со купување

750 ПЕТ X12 РОСA МИН ВАТЕР СТИЛ В МК еП

100 на залиха

Vlasinska ROSA. Изворска вода негазирана. Извор Власина – Топли До, Република Србија. Нето-количина: 750 m...

Vlasinska ROSA. Изворска вода негазирана. Извор Власина – Топли До, Република Србија. Нето-количина: 750 ml. 1 литар вода содржи: сув остаток на 180°С 55 mg/L, калциум, Ca++ 10,0 mg/L, Магнезиум, Mg++ 0,9 mg/L, Натриум, Na+ 2,6 mg/L, Калиум, K+ <1,0 mg/L, Бикарбонати, HCO3- 42,7 mg/L, Нитрати, NO3- 1,3 mg/L, Сулфати, SO4– 5,4 mg/L, Хлориди, Cl- …

Read more

336.00ден

100 на залиха

Количина:
Vlasinska ROSA. Изворска вода негазирана. Извор Власина - Топли До, Република Србија. Нето-количина: 750 ml. 1 литар вода содржи: сув остаток на 180°С 55 mg/L, калциум, Ca++ 10,0 mg/L, Магне...

Vlasinska ROSA. Изворска вода негазирана. Извор Власина – Топли До, Република Србија. Нето-количина: 750 ml. 1 литар вода содржи: сув остаток на 180°С 55 mg/L, калциум, Ca++ 10,0 mg/L, Магнезиум, Mg++ 0,9 mg/L, Натриум, Na+ 2,6 mg/L, Калиум, K+ <1,0 mg/L, Бикарбонати, HCO3- 42,7 mg/L, Нитрати, NO3- 1,3 mg/L, Сулфати, SO4– 5,4 mg/L, Хлориди, Cl- <1,0 mg/L, Силикати, (SiO2 / SiO3–) 13,7/17,8 mg/L.
Одобрение за ставање во промет на изворска вода ROSA бр.46-239 од 03.02.2017, издадено од АХВ. лаб. анализа бр. V4548 од 22.12.2016 извршена во Завoд за јавно здравје Врање, Центар за хигиена и хумана екологија Ј.Ј. Лунге 1, Врање, Србија. Употребливо до: датумот е означен на пакувањето. Да се чува на суво и ладно место, заштитено од замрзнување и директна сончева светлина. За Allied Beverages Adriatic произведува и полни Coca-Cola HBC-Srbija d.o.o. Земун, Батајнички друм 14-16, 11080 Београд, Фабрика воде Топли До, 17530 Сурдулица, Република Србија. Земја на потекло: Република Србија. Увозник за Македонија: Пивара Скопје А.Д. ул.808 бр.12, 1000 Скопје, Република Македонија.

Read more

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “750 ПЕТ X12 РОСA МИН ВАТЕР СТИЛ В МК еП”
Back to Top
Кошничка
Затвори

Нема производи во кошничката.