0.5 ПЕТ Х12 ШВЕПС БИТЕР еП

Продолжи да купуваш Продолжи со купување

0.5 ПЕТ Х12 ШВЕПС БИТЕР еП

96 на залиха

Освежителен безалкохолен пијалак со овошен сок од лимон минимум 2%. Нето-количина: 500 mL. Состојки: Во...

Освежителен безалкохолен пијалак со овошен сок од лимон минимум 2%. Нето-количина: 500 mL. Состојки: Вода, шеќер, сок од лимон (мин.2%), јаглероден диоксид, регулатор на киселост Е330, ароми (вклучувајќи кинин), конзерванс Е202, стабилизатори Е1450, Е445, антиоксиданс Е300, боја Е160а. Референтен внес за просечен возрасен човек (8400 kJ/2000 kcal). Употребливо до: датумот е означен на пакувањето.Да се …

Read more

420.00ден

96 на залиха

Количина:
Освежителен безалкохолен пијалак со овошен сок од лимон минимум 2%. Нето-количина: 500 mL. Состојки: Вода, шеќер, сок од лимон (мин.2%), јаглероден диоксид, регулатор на ки...

Освежителен безалкохолен пијалак со овошен сок од лимон минимум 2%. Нето-количина: 500 mL. Состојки: Вода, шеќер, сок од лимон (мин.2%), јаглероден диоксид, регулатор на киселост Е330, ароми (вклучувајќи кинин), конзерванс Е202, стабилизатори Е1450, Е445, антиоксиданс Е300, боја Е160а. Референтен внес за просечен возрасен човек (8400 kJ/2000 kcal). Употребливо до: датумот е означен на пакувањето.Да се чува на суво и ладно место заштитено од замрзнување и директна сончева светлина. По овластување на Schweppes Holding Limited. Произведува Пивара Скопје А.Д., ул.808 бр.12, Скопје, Република Македонија. Информации за потрошувачите 0800-1-8888 бесплатен повик.

Read more

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “0.5 ПЕТ Х12 ШВЕПС БИТЕР еП”
Back to Top
Кошничка
Затвори

Нема производи во кошничката.