1 PET X6 ШВЕПС ТОНИК еП

Продолжи да купуваш Продолжи со купување

1 PET X6 ШВЕПС ТОНИК еП

76 на залиха

Освежителен безалкохолен пијалак. Нето-количина: 1L. Состојки: Вода, шеќер, јаглероден диоксид, регу...

Освежителен безалкохолен пијалак. Нето-количина: 1L. Состојки: Вода, шеќер, јаглероден диоксид, регулатор на киселост Е330, ароми (вклучувајќи кинин). Референтен внес за просечен возрасен човек (8400 kJ/2000 kcal). Употребливо до: датумот е означен на пакувањето. Да се чува на суво и ладно место заштитено од замрзнување и директна сончева светлина. По овластување на Schweppes Holding Limited. Произведува …

Read more

300.00ден

76 на залиха

Количина:
Освежителен безалкохолен пијалак. Нето-количина: 1L. Состојки: Вода, шеќер, јаглероден диоксид, регулатор на киселост Е330, ароми (вклучувајќи кинин). Референтен внес ...

Освежителен безалкохолен пијалак. Нето-количина: 1L. Состојки: Вода, шеќер, јаглероден диоксид, регулатор на киселост Е330, ароми (вклучувајќи кинин). Референтен внес за просечен возрасен човек (8400 kJ/2000 kcal). Употребливо до: датумот е означен на пакувањето. Да се чува на суво и ладно место заштитено од замрзнување и директна сончева светлина. По овластување на Schweppes Holding Limited. Произведува Пивара Скопје А.Д., ул.808 бр.12, Скопје, Република Македонија. Информации за потрошувачите 0800-1-8888 бесплатен повик.

Read more

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “1 PET X6 ШВЕПС ТОНИК еП”
Back to Top
Кошничка
Затвори

Нема производи во кошничката.